Χριστουγεννιάτικες προτάσεις δώρων!



Η μεγαλύτερη γιορτή αγάπης πλησιάζει και αυτό που έχουμε περισσότερο ανάγκη είναι να δείξουμε την αγάπη μας στα κοντινά μας πρόσωπα και να υποδεχθούμε με αισιοδοξία το νέο έτος!

Γι΄αυτό και εμείς στην νέα μας συλλογή σας ετοιμάσαμε χειροποίητα ιδιαίτερα δωράκια με σκοπό να εντυπωσιάσουν και να συγκινήσουν τον παραλήπτη τους!

Χειροποίητα Καδράκια

Η διάστασή τους είναι 25x25cm μπορούν να κρεμαστούν αλλά και να σταθούν σε κάποιο έπιπλο. Επιλέγετε ταπετσαρία από μια μεγάλη συλλογή που διαθέτουμε και στην συνέχεια μας λέτε το κείμενο που θέλετε να γράφει η εσωτερική καρτούλα.
Εμείς έπειτα σχεδιάζουμε την καρτούλα ώστε να ταιριάζει απόλυτα. Αν το δώρο πρόκειται να δωθεί στην δασκάλα αντί για καρτούλα μπορούμε να βάλουμε μαυροπίνακα. Χρησιμοποιούμε ειδική γραμματοσειρά ώστε να φαίνονται ότι είναι γραμμένα στο χέρι.
Μπορούμε να προσθέσουμε και άλλα αντικείμενα όπως γούρια, χρυσά ελαφάκια, δέντρα αστέρια, χιόνι ή μπορντώ χόρτο.
Αποτελεί πρωτότυπο δώρο για την γιαγιά, τον παππού, τον νονό/ την νονά, την δασκάλα/ τον δάσκαλο και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα!







ΚΑΙ φυσικά οι αγαπημένες σας κουκουβάγιες σε εορταστικά χριστουγεννιάτικα καδράκια!!!





Γούρια 2015

Τα φετινά γουράκια είναι δύο ειδών:
Χειροποίητα στεφανάκια με αποξηραμένα αρωματικά φρούτα ή κανέλες μαζί με πολλές ασορτί κανέλες, φούντες και φυσικά το γουράκι του 2015
ή
Τελαράκια με ύφασμα και πολλά διακοσμητικά στοιχεία.







Η συλλογή μας ανανεώνεται συνεχώς και μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας στο facebook δείτε την εδώ για να βλέπετε όλα τα νέα σχέδια.

Τα περισσότερα σχέδια όμως είναι μοναδικά γι΄ αυτό θα πρέπει να κάνετε έγκαιρα την παραγγελία σας ώστε να κατοχυρώσετε το σχέδιο της επιλογής σας, να έχουμε χρόνο να τα ετοιμάσουμε και να σας τα στείλουμε.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο designedbyzinaberikou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου