Τα νέα μας...

Έχουμε καιρό να σας γράψουμε και να ανανεώσουμε το blog μας αλλά ο λόγος που μας εμποδίζει είναι καλός και δημιουργικός!

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι αφιερωμένοι σε γάμους και βαφτίσεις, έτσι και εμείς έχουμε χαθεί ανάμεσα σε υφάσματα και χαρτιά ώστε να ικανοποιήσουμε όλους εσάς που μας έχετε εμπιστευθεί αυτές τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

Για όλα τα νέα μας, για παραγγελίες και επικοινωνία μπορείτε να επισκέπτεστε την σελίδα μας στο Facebook
https://www.facebook.com/designedbyzinaberikou?focus_composer=true&ref_type=bookmark
η οποία ανανεώνεται καθημερινά!


Κάποιες απαραίτητες διευκρινήσεις ακόμα για εμάς:


  • Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο εργαστήριό μας ώστε να διοργανώσουμε μαζί τον γάμο, την βάφτιση, το πάρτυ σας ή να σχεδιάσουμε ένα πρωτότυπο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας.
  • Στον χώρο μας θα βρείτε πέρα από τα χειροποίητα αντικείμενά μας και καταλόγους από εταιρείες που συνεργαζόμαστε με πολλά είδη ώστε σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας αρέσει. Έτσι καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας αλλά και πολλές επιλογές για ό,τι στυλ σας ταιριάζει.
  • Και αν δεν βρείτε αυτό που σας αρέσει τότε είμαστε εδώ για να το δημιουργήσουμε!
  • Το ωράριό μας αυτή την περίοδο είναι 09:00πμ-09:00μμ όμως δεχόμαστε μόνο με ραντεβού για να έχουμε τον χρόνο να συζητήσουμε μαζί σας.
  • Διοργανώνουμε και την διακόσμηση των τελετών σύμφωνα με τις ανάγκες και το budget σας.
Το εργαστήριο θα παραμείνει κλειστό από τις 25.07.2014 ώστε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να εμπνευστούμε νέες ιδέες και θα είμαστε πάλι κοντά σας από τις 18.08.2014.

Γι' αυτό αν ενδιαφέρεστε για παραγγελίες ή για ραντεβού επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, ειδικά αν έχετε προγραμματίσει τον γάμο ή την βάφτισή σας για τον Αύγουστο και αρχές Σεπτεμβρίου.


Κάποιες από τις τελευταίες μας δημιουργίες:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου